E-Line 25

E-Line 25

Massief en degelijk, maar ook frivool en vooral gezellig. Misschien dat dit het enorme succes verklaart van dit door huurders zeer gewaardeerde chalet. Opgetrokken uit dikke balken die om en om gestapeld zijn, geeft dit robuuste chalet u een onverwoestbare indruk. Door de enorm goede natuurlijke isolatie kunt u hier heerlijk vertoeven, zeker in de winter maar ook als het warm is in de zomer.

Gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op de Brunssummerheide, biedt dit chalet u veel privacy. Vanuit de gezellige woonkamer is het een genot om de flora en fauna te bekijken. Het verveelt nooit. U komt er heerlijk tot rust. Maar ook een investeerder kan er zijn slag mee slaan. Al jaren wordt dit type zeer goed verhuurt.

E-Line

Icb biedt niet alleen de keuze uit  de Traditionele ( t) line de Design (D) maar ook  de meest exclusieve recreatie woningen uit de (E) wij  maken wij indien gewenst een recreatiewoning volledig op maat en met een eigen design.

PROJECT DETAILS
Tags
E-line
Locatie
ENCB
Aantal kamers
7
Aantal personen
12

Echt maatwerk dus, en geen aanpassingen op een bestaand basis model zoals de meeste van onze collegae bouwers doen. Wij helpen u op zoek naar de juiste indeling. Uw eigen sfeer kunt u bepalen door een enorme keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Beetje bij beetje brengen wij uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp en de inrichting en gebruikte materialen dan wordt de bouwtekening overgedragen aan uiterst moderne fabricage afdeling vol met echte vakmensen. Wanneer de bouw klaar is en u tevreden, verzorgen wij natuurlijk ook het transport en indien gewenst het plaatsen en afstellen van uw recreatiewoning.

De E-Line wat voor u?

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Alle materialen beschikbaar
  • Unieke woning
  • Waardevast
  • Onderhoud contract
  • Standaard luxe
Neem contact met ons op
055 3600 205

Maandag - Vrijdag

8:00 uur - 17:30 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten