E-Line 24

E-Line 24

Het type Pavillon Delice is ruim, comfortabel en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Dit type is onderhoudsvriendelijk, degelijk geconstrueerd en zeer compleet afgewerkt met duurzame materialen. Dit geeft de recreatiewoning een aangenaam en robuust uiterlijk.

De Pavillon Delice heeft een ruime en lichte woonkamer en een luxe keuken met een gezellige open keuken die is voorzien van alle benodigde apparatuur. Verder kent deze recreatiewoning drie slaapkamers, een luxueuze badkamer en een apart toilet.

E-Line

Icb biedt niet alleen de keuze uit  de Traditionele ( t) line de Design (D) maar ook  de meest exclusieve recreatie woningen uit de (E) wij  maken wij indien gewenst een recreatiewoning volledig op maat en met een eigen design.

PROJECT DETAILS
Tags
E-line
Locatie
ENCB
Aantal kamers
4
Aantal personen
6

Echt maatwerk dus, en geen aanpassingen op een bestaand basis model zoals de meeste van onze collegae bouwers doen. Wij helpen u op zoek naar de juiste indeling. Uw eigen sfeer kunt u bepalen door een enorme keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Beetje bij beetje brengen wij uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp en de inrichting en gebruikte materialen dan wordt de bouwtekening overgedragen aan uiterst moderne fabricage afdeling vol met echte vakmensen. Wanneer de bouw klaar is en u tevreden, verzorgen wij natuurlijk ook het transport en indien gewenst het plaatsen en afstellen van uw recreatiewoning.

De E-Line wat voor u?

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Alle materialen beschikbaar
  • Unieke woning
  • Waardevast
  • Onderhoud contract
  • Standaard luxe
Neem contact met ons op
055 3600 205

Maandag - Vrijdag

8:00 uur - 17:30 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten