E-Line 23

E-Line 23

Met trots presenteren wij u onze recreatiewoning Pavillon Wave. De Pavillon Wave is een zespersoons recreatiewoning met een kenmerkend  golvend dak. Dat zorgt voor aanzien bij de gasten, want het plafond bereikt in de living zijn hoogste punt. Door de vele hoge raampartijen in de woonkamer heeft u bovendien altijd een prachtig uitzicht over uw tuin en de natuur rondom uw recreatiewoning. Tevens bent u hierdoor verzekerd van een overvloed aan natuurlijk daglicht. In de luxe open keuken beschikt u over alle denkbare apparatuur voor het bereiden van een heerlijk diner. De ‘Pavillon Wave’ beschikt verder over drie slaapkamers waardoor u met zes personen heerlijk in deze woning kan recreëren. Een apart toilet en een luxe badkamer met inloopdouche maken deze recreatiewoning compleet.

E-Line

Icb biedt niet alleen de keuze uit  de Traditionele ( t) line de Design (D) maar ook  de meest exclusieve recreatie woningen uit de (E) wij  maken wij indien gewenst een recreatiewoning volledig op maat en met een eigen design.

PROJECT DETAILS
Tags
E-line
Locatie
ENCB
Aantal kamers
4
Aantal personen
6

Echt maatwerk dus, en geen aanpassingen op een bestaand basis model zoals de meeste van onze collegae bouwers doen. Wij helpen u op zoek naar de juiste indeling. Uw eigen sfeer kunt u bepalen door een enorme keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Beetje bij beetje brengen wij uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp en de inrichting en gebruikte materialen dan wordt de bouwtekening overgedragen aan uiterst moderne fabricage afdeling vol met echte vakmensen. Wanneer de bouw klaar is en u tevreden, verzorgen wij natuurlijk ook het transport en indien gewenst het plaatsen en afstellen van uw recreatiewoning.

De E-Line wat voor u?

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Alle materialen beschikbaar
  • Unieke woning
  • Waardevast
  • Onderhoud contract
  • Standaard luxe
Neem contact met ons op
055 3600 205

Maandag - Vrijdag

8:00 uur - 17:30 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten