E-Line 22

E-Line 22

Type 21 is een unieke woning met een heel bijzondere uitstraling. De woning heeft een flinke woonkamer met een hoge raampartij en veel licht. De keuken staat ” apart” gebouwd in de ruimte en is luxe in optimale vorm.

De woning kan uitgerust worden met een inpandige sauna en komt standaard met twee toiletten,  maar liefst vijf  slaapkamers en drie badkamers. Het is het modernste wat we op dit moment op verzoek aangepast aan elke individuele klanten wens bouwen.

Natuurlijk hebben wij er al een aantal gebouwd en afgeleverd en nodigen wij u graag uit deze eens in het “echt” te bekijken.

E-Line

Icb biedt niet alleen de keuze uit  de Traditionele (T) line, de Design (D) line maar ook de meest exclusieve recreatiewoningen uit de (E) line. Wij maken wij indien gewenst een recreatiewoning volledig op maat en met een eigen design.

PROJECT DETAILS
Tags
E-line 140 m2
Locatie
ENCB
Aantal kamers
6
Aantal personen
10

Echt maatwerk dus, en geen aanpassingen op een bestaand basis model zoals de meeste van onze collegae bouwers doen. Wij helpen u op zoek naar de juiste indeling. Uw eigen sfeer kunt u bepalen door een enorme keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Beetje bij beetje brengen wij uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp en de inrichting en gebruikte materialen dan wordt de bouwtekening overgedragen aan uiterst moderne fabricage afdeling vol met echte vakmensen. Wanneer de bouw klaar is en u tevreden, verzorgen wij natuurlijk ook het transport en indien gewenst het plaatsen en afstellen van uw recreatiewoning.

De E-Line wat voor u?

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Alle materialen beschikbaar
  • Unieke woning
  • Waardevast
  • Onderhoud contract
  • Standaard luxe
Neem contact met ons op
055 3600 205

Maandag - Vrijdag

8:00 uur - 17:30 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten