E-Line 21

E-Line 21

Type 21 laat zich op het eerste gezicht het best omschrijven als massief en degelijk gebouwd maar ook frivool warm en uiterst gezellig van binnen. Een zeer sfeervolle woning met ” Oostenrijkse uitstraling”. Opgetrokken uit dikke balken welke om en om gestapeld zijn zorgen voor een indruk dat deze woning gebouwd is voor de ” eeuwigheid” .

De woning heeft een ruime woonkamer voorzien van een fraaie gashaard een open trap en keuken. Beneden wordt veelal gekozen voor een extra slaapkamer met een badkamer en suite.Natuurlijk een apart toilet en een grote bergkast.

De eerste verdieping kent maar liefst vijf  slaapkamers en twee extra badkamersI am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

E-Line

Icb biedt niet alleen de keuze uit  de Traditionele ( t) line de Design (D) maar ook  de meest exclusieve recreatie woningen uit de (E) wij  maken wij indien gewenst een recreatiewoning volledig op maat en met een eigen design.

PROJECT DETAILS
Tags
E-line 140 m2
Locatie
ENCB
Aantal kamers
7
Aantal personen
12

Echt maatwerk dus, en geen aanpassingen op een bestaand basis model zoals de meeste van onze collegae bouwers doen. Wij helpen u op zoek naar de juiste indeling. Uw eigen sfeer kunt u bepalen door een enorme keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Beetje bij beetje brengen wij uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp en de inrichting en gebruikte materialen dan wordt de bouwtekening overgedragen aan uiterst moderne fabricage afdeling vol met echte vakmensen. Wanneer de bouw klaar is en u tevreden, verzorgen wij natuurlijk ook het transport en indien gewenst het plaatsen en afstellen van uw recreatiewoning.

De E-Line wat voor u?

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Alle materialen beschikbaar
  • Unieke woning
  • Waardevast
  • Onderhoud contract
  • Standaard luxe
Neem contact met ons op
055 3600 205

Maandag - Vrijdag

8:00 uur - 17:30 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten