E-Line

Waarom ICB

Bent u op zoek naar een recreatiewoning met de juiste balans tussen kwaliteit/duurzaamheid en betaalbaarheid dan kunt u vanaf nu niet meer om ons heen. Neem contact met ons op ontdek onze betrokkenheid en passie en ervaar onze kwaliteit en betaalbaarheid!

E-Line

EXCLUSIEF

ICB biedt niet alleen de keuze uit  de Traditional ( t) line, de Design (D) line, maar ook  de meest exclusieve recreatiewoningen uit de E-Line. Wij  maken indien gewenst een recreatiewoning volledig op maat en met een eigen design.

Echt maatwerk dus en geen aanpassingen op een bestaand basis model zoals de meeste van onze collega bouwers doen. Wij helpen u bij het zoeken naar de juiste indeling. Uw eigen sfeer kunt u  bepalen door een enorme keuze aan kleur, structuur en materiaaloplossingen. Beetje bij beetje brengen wij uw ontwerp in beeld. Wanneer de belangrijke keuzes zijn gemaakt, de tekeningen van uw chalet uitgebreid besproken zijn en u tevreden bent met het ontwerp en de inrichting en gebruikte materialen, dan wordt de bouwtekening overgedragen aan uiterst moderne fabricage afdeling vol met echte vakmensen.  Wanneer de bouw klaar is en u tevreden bent, verzorgen wij natuurlijk ook het transport en indien gewenst het plaatsen en afstellen van uw exclusieve recreatiewoningen.

Voordelen E-Line

  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Alle materialen beschikbaar
  • Unieke woning
  • Waardevast
  • Onderhoud contract
  • Standaard luxe

E-Line 21

E-Line 22

E-Line 23

E-Line 24

E-Line 25

E-LINE 25

E-LINE 25

Neem contact met ons op
055 3600 205

Maandag - Vrijdag

8:00 uur - 17:30 uur

Zaterdag & Zondag

Gesloten